Show menu
Vrijwilligers gezocht
 

Vrijwilligers gezocht

Heb jij passie voor theater en/of dans en een paar uurtjes tijd per week over? Dan is Theater aan de Rijn op zoek naar jou! We zijn op zoek naar enthousiaste gastheren/gastvrouwen en nieuwe leden van ons flyerteam.

Gastvrouwen/gastheren
Als gastvrouw van Theater aan de Rijn ontvang je ,samen met ons horecateam, ons publiek. Aan het begin van de avond heet je onze gasten welkom en maak je ze wegwijs in ons theater. Je controleert kaartjes bij aanvang, neemt de bezoekers na een pauze weer terug mee naar de zaal en wenst ze na afloop van de voorstelling een fijne avond. Je begint een uur voor aanvang van de voorstelling en bent ongeveer een half uur na afloop klaar. We verawachten minimaal twee keer per maand een beroep op je te kunnen doen.

Flyerteam
In het flyerteam van Theater a/d Rijn ga jij aan de slag om onze voorstellingen onder de aandacht te brengen bij ons publiek. Aan de hand van een verspreidingslijst hang je posters en flyers op in het centrum van Arnhem. Ook zullen we je soms vragen te flyeren bij voorstellingen, festivals en evenementen. Je bent hier tussen de twee en vier uur per maand mee bezig.

Wat krijg je van ons?
Als vrijwilliger krijg je de ruimte om te werken naar eigen inzicht en je hebt dagelijks te maken met veel verschillende en nieuwe mensen. Daarnaast is er ruimte voor eigen ontwikkeling en werk je in een gezellig team. In ruil voor jouw inzet mag je gratis naar onze dans- en theatervoorstellingen en organiseren we een aantal keer per jaar een medewerkersborrel.
Ben jij enthousiast geworden en wil je deel uitmaken van ons gezellige team?Stuur dan een mail naar Sandra Holleman via publiciteit@theateraaanderijn.nl
Nieuwe Oogst

Loading...