Show menu
Vacature: Medewerker marketing & communicatie Theater a/d Rijn
 

Vacature: Medewerker marketing & communicatie Theater a/d Rijn

Vacature: Medewerker marketing & communicatie Theater a/d Rijn (m/v/x) 
24 uur per week 

Theater a/d Rijn is een avontuurlijk, experimenteel vlakkevloertheater in het centrum van Arnhem. Het theater biedt een intiem podium aan nieuwe makers: van theater tot spoken word, van dansvoorstelling tot literaire bijeenkomst. Theater a/d Rijn programmeert zeer divers; van hiphop dansvoorstellingen tot teksttheater, met het experiment op de voorgrond. Als thuisbasis van productiehuis De Nieuwe Oost biedt het theater een platform voor opkomend nieuw talent én work in progress. 

Theater aan de Rijn is onderdeel van productiehuis De Nieuwe Oost: een onbegrensd productiehuis in Oost-Nederland voor talentontwikkeling van makers in de dans, theater, muziek en literatuur. Makers worden bij De Nieuwe Oost gecoacht bij de ontwikkeling van een zelfstandig beroepspraktijk. 

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van de marketing & communicatie rondom de programmering in Theater a/d Rijn, passend bij de marketingstrategie. Je werft publiek voor de voorstellingen en onderhoudt contact met de gezelschappen en doelgroepen. Daarnaast beheer je de online kanalen, maak je nieuwsbrieven, beheer je de ticketing en verstuur je servicemails. Je zorgt hierbij voor eigen planningen en denkt na over nieuwe manieren om het publiek te bereiken. Je werkt in een klein, hecht en persoonlijk team, met veel ruimte voor initiatief met het hoofd marketing als direct aanspreekpunt. 

Bij De Nieuwe Oost/Theater aan de Rijn vinden we het belang van verschillende perspectieven vanzelfsprekend en noodzakelijk. We streven ernaar dat onze organisatie, de makers met wie we werken en ons publiek een afspiegeling vormen van onze zeer diverse samenleving. 
Wie ben jij?

* Je hebt werkervaring in uitvoerende marketing & communicatie: zoals het schrijven van teksten, het maken van nieuwsbrieven, het creëren en plannen van social media content, het regelen van verspreidingsrondes.
* Je weet het juiste (Arnhemse) publiek bij het juiste programma te zoeken en op de juiste manier te benaderen
* Je hebt ervaring met ticketing & klantgegevens 
* Je bent sterk in het vertalen van inhoud naar tekst: pakkende nieuwsbrieven en social media content
* Je deelt je werktijden flexibel in: waar nodig werk je in de avonden/weekenden
* Je kunt realistisch plannen en goed hoofd- en bijzaken onderscheiden 

Wij bieden je: 

* Een jaarcontract voor 24 uur p/w, met uitzicht op een vast contract; 
* Salariëring volgens de cao Toneel en Dans, afhankelijk van leeftijd en ervaring; 
* Een dynamische werkplek midden tussen dansers, acteurs, performers en makers, gratis voorstellingen en premières; 
* Kans om door te groeien in een bruisende en ambitieuze organisatie, een plek die is afgestemd op individuele ambities en talenten. 

Hoe te reageren:
Stuur je motivatie & CV voor 23 september naar danique@denieuweoost.nl. De gesprekken vinden plaats op 28 en 30 september. Aanvang functie in overleg, bij voorkeur per 1 november 2020. 

Neem voor meer informatie over de functie contact op met: Nienke Aangenendt: nienke@denieuweoost.nl / 026 3511 9 11
 


Loading...