Show menu
Stagiair gezocht
 

Stagiair gezocht

Stagevacature productie

De Nieuwe Oost is een onbegrensd productiehuis in Oost-Nederland. De Nieuwe Oost is er voor makers: theatermakers, choreografen, schrijvers en muzikanten. Wij bieden een plek waar mag worden geëxperimenteerd en een platform waar makers elkaar kunnen ontmoeten. Onze makers worden gecoacht bij de ontwikkeling van een zelfstandige beroepspraktijk, en staan midden in de samenleving. Ze geven workshops in asielzoekerscentra, verzorgingshuizen en op scholen. Daarnaast organiseert De Nieuwe Oost makersmeetups, open repetities, debatten met wetenschappers en maatschappelijke organisaties. We publiceren boeken, releasen muziek en bedenken, maken en organiseren festivals, voorstellingen en concerten. Theater a/d Rijn is onderdeel van De Nieuwe Oost. 

Stage
Wij zijn op zoek naar fulltime en/of parttime stagiair(e)s vanaf september 2018. De stageperiode kan in overleg worden vastgelegd. Als productiestagiair van De Nieuw Oost | theater en dans werk je in een dynamisch groeiend productiehuis met beloftevolle jonge theatermakers, dansers en choreografen. Je werkt mee aan de producties van (interdisciplinaire) voorstellingen, festivals en evenementen in Arnhem en daarbuiten. Je ondersteunt de productieleider, onderhoudt contacten met makers, theaters en  samenwerkingspartners en maakt de dagelijkse activiteiten mogelijk. Daarnaast krijg je de kans om zelfstandig projecten uit te voeren. Ook ben je (mede)verantwoordelijk voor de organisatie van Uurtje Oost, een wekelijkse presentatie met nieuwe makers.
Wat we zoeken
• minimaal hbo-niveau
• iemand met affiniteit voor podiumkunsten
• iemand die creatief en accuraat is, met een open en onderzoekende houding
• een harde werker, die communicatief sterk is en goed functioneert binnen teamverband

Wat we bieden
• een leerzame en boeiende stage in een dynamisch productiehuis
• de ruimte tot het nemen van eigen initiatief en het delen van ideeën
• een kijkje achter de schermen bij een productiehuis met veel activiteiten
• gratis bezoek van onze voorstellingen
• een stagevergoeding van 300 euro per maand bij fulltime dienstverband

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Daphne Storms, (hoofd productie) via 026-3511911. Je sollicitatie (motivatiebrief en cv) kun je richten aan Daphne via daphne@denieuweoost.nl. We ontvangen je reactie graag uiterlijk zondag 24 juni. Mocht dit niet haalbaar zijn, is Daphne na 19 augustus weer bereikbaar via de mail.
Nieuwe Oogst
 


Loading...