Show menu
Open call: Doe mee aan the JAM
 

Open call: Doe mee aan the JAM

Theater aan de Rijn, Rozet en De Nieuwe Oost werken deze zomer samen voor de eerste editie van The JAM. Onder leiding van Arnhemse makers Fernanda Silva en Ruben Chi duikt een groep creatieve jongeren een zomerweek lang de studio in, gaat de vloer op, en maakt kennis met elkaars talent. Vanuit ieders inbreng wordt toegewerkt naar een eindpresentatie.

Geef je op!
Theater aan de Rijn en Rozet nodigen jou uit voor de eerste editie van The JAM. Ben je tussen de 16 en 36 jaar oud? Sta je graag in ‘the spotlight’ en gaat je hart sneller kloppen van dansen, acteren of muziek maken? Heb je zin om de vloer op te gaan en samen met anderen een presentatie te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onder leiding en begeleiding van danser/maker Fernanda da Silva (lid van danscollectief Arnhemse Meisjes) en Ruben Chi ga je vijf dagen lang de studio in van Theater aan de Rijn. Hierin staat centraal het ontmoeten van andere makers, je passie verdiepen en je kennis over podiumkunst verbreden. Samen met de andere deelnemers werk je toe naar een presentatie. Wat het gaat worden en hoe het er uit komt te zien, is nog onbekend.

Vul hier het aanmeldformulier in vóór 10 juli. Uit de aanmeldingen maken wij een selectie, dus geef duidelijk aan waarom jij graag wilt meedoen. Op 15 juli maken we bekend wie mee mag doen met The JAM.

The JAM
Studio: Maandag 19 t/m vrijdag 23 augustus van 10.00 tot 17.00 uur
Presentatie: Vrijdag 23 augustus en zondag 8 september
Locatie: Theater aan de Rijn
Kosten: € 50,- (incl. lunch)

Loading...