Show menu
Oostpool lanceert Oostpool STREAM
 

Oostpool lanceert Oostpool STREAM

De komende tijd streamt Toneelgroep Oostpool (o.a. i.s.m. De Nieuwe Oost) wekelijks een voorstelling live vanuit Huis Oostpool voor bij jou thuis op de bank. De zalen zijn al te lang leeg en we popelen om weer te gaan spelen. Want wat missen we het theater en wat missen we het publiek!

Via 'Oostpool Stream' maak je mee wat er op dat moment live in Huis Oostpool gespeeld wordt. Net als bij een theaterbezoek beginnen we op tijd en hebben we allemaal dezelfde ervaring op hetzelfde moment.

Nieuwe projecten, klassiekers, recente pareltjes uit ons eigen repertoire, maar ook voorstellingen van andere makers en gezelschappen uit het Oosten van Nederland. Elke week een voorstelling die ons hart sneller laat kloppen. Zo proberen we een beetje van de magie van het theater te vangen. Want dat verdient ons publiek! 


Dans: Ruben Chi & Arnhemse Meisjes

Op 26 februari kun je via de livestream kijken naar Ruben Chi's 'Solitude', een expressieve hiphop-danssolo over de caleidoscoop aan emoties en confrontaties met jezelf in eenzaamheid.
Op 2 april zijn de Arnhemse Meisjes aan de beurt met de voorstelling 'Dance Flavours Performance Night', een podium voor werk in verschillende stadia van het dansproces: van work in progress tot herneming.  

Beide voorstellingen zouden dit voorjaar ook live in Theater a/d Rijn te zien zijn. Het publiek krijgt door de livestream de kans om de voorstellingen al te zien! Heb je al tickets voor één van deze voorstellingen die live in Theater a/d Rijn zouden staan? Houd dan je mail in de gaten!

Vanaf 19 februari is de vrijdagavond gereserveerd voor Oostpool Stream. Elke vrijdagavond om 20:15 uur een nieuwe voorstelling.

 

Tickets & info over de livestream

 

Nieuwe Oogst
 


Loading...