Show menu
Ontdek ons najaarsprogramma
 

Ontdek ons najaarsprogramma

Vanaf september kun je in Theater a/d Rijn wekelijks genieten van producties van De Nieuwe Oost en experimenteel theater van jonge makers. Bovendien presenteren we een vijftal avontuurlijke voorstellingen in de kleine zaal van Stadstheater Arnhem. De kaartverkoop is gestart! Bekijk hier de agenda.

Ruimte voor experiment: #radicaallokaal
In #radicaallokaal worden kunstenaars uitgedaagd binnen de normen van ‘het nieuwe normaal’ hun eigen werk te herontdekken. Zo duikt theatermaker Booi Kluiving in de wereld van de internet memes en bouwt een laboratorium waar publiek zich kan uitleven.

Henri Drost in Theaterkrant: "De toekomst van het ‘nieuw normaal’ is niet aan wat we kennen, maar aan initiatieven als #radicaallokaal."

De Nieuwe Oost
Makers van De Nieuwe Oost presenteren hun nieuwste producties. Zo beleef je buiten op het plein de première van de nieuwste voorstelling van Danscollectief Arnhemse Meisjes (winnaars Arnhemse Cultuurprijs 2020): Verlaten Vrouwen. En Ludwig Bindervoet (URLAND, acteur bij Toneelgroep Oostpool) maakt bij De Nieuwe Oost zijn eerste solo PATROON, over de relatie tussen zoon en vader, vader en zoon.

Gezamenlijk programma met het Stadstheater
Theater a/d Rijn werkt samen met Stadstheater Arnhem om opkomende gezelschappen uit heel Nederland een groter podium te bieden. De vlakke vloerzaal van het Stadstheater is groter dan de zaal in Theater a/d Rijn, en kan hierdoor meer publiek ontvangen op 1,5 meter afstand. Een deel van onze programmering zal daarom in het Stadstheater plaatsvinden, namelijk:

De zachte kracht - Simon Heijmans
Mama Marlene - Waal en Wind | Rudolphi Producties
Asian Celebrations - Don’t hit mama
BEIGE - Sheralynn Adriaansz
Istanbul - bericht van de andere kant - Michaël Bloos
Happy Together - Espen Hjort & Mees Borgman | Het Huis Utrecht

> BEKIJK DE VOLLEDIGE AGENDA 
 

Loading...