Show menu
Makers Moving Futures Festival 2020 bekend!
 

Makers Moving Futures Festival 2020 bekend!

Het programma van Moving Futures Festival 2020 is bekendgemaakt!

Moving Futures is een initiatief van vijf landelijke productiehuizen (Dansmakers Amsterdam, Dansateliers, DansBrabant, Random Collision en De Nieuwe Oost), die spraakmakend werk van getalenteerde choreografen bijeen brengen in één reizend festival voor hedendaagse dans.

Vanuit productiehuis De Nieuwe Oost reizen mee: Ruben Chi met Moving Sounds (première), Arnhemse Meisjes met see me notice you en Verlaten Vrouwen (première), en Anton van der Sluis met Mind the Body.

Moving Futures reist vanaf 20 maart 2020 langs negen steden en brengt vernieuwende dans in het theater bij jou in de buurt. Laat je verrassen door de betrokken, brutale en barrière-doorbrekende dansmakers en performers van nu. Zie hoe de toekomst hen beweegt en hoe zij de toekomst bewegen. In voorstellingen, pop-up performances, installaties, workshops, dansfilms en –feestjes beleef je dans vanuit alle perspectieven.

Deze zesde editie brengt een ode aan de hoop, niet als naïef vertrouwen maar als een daadkrachtige blik vooruit. De hoop van een nieuwe generatie onbegrensde en onbevreesde makers.

Kijk voor alle informatie & data op movingfutures.nl

Loading...