Show menu
Live Podcast tijdens Over de natuur van de dingen
 

Live Podcast tijdens Over de natuur van de dingen

Op vrijdag 16 november zal schrijver Dennis Gaens, bekend van literaire podcast Ondercast, een live podcast opnemen in Theater a/d Rijn rondom de theatervoorstelling Over de natuur van de dingen van Lowie van Oers en Suze Milius. Filosoof Ruud Welten, schrijver en muzikant Laurens van de Linde en dramaturge Janine Brogt gaan met elkaar in gesprek.

Over de natuur van de dingen is een poëtische, beeldende theatervoorstelling van de jonge schrijver en theatermaker Lowie van Oers.  Een reisverhaal, losjes geïnspireerd op de Rerum Natura, het leerdicht over geluksfilosoof Epicurus, over een meisje, een vader en een astronaut die allen een poging doen vat te krijgen op alles wat er is. De dood, het leven, de eenzaamheid, het huis, de ruimte en de ander; de natuur van de dingen.

Na afloop van de voorstelling op vrijdag 16 november zullen Laurens van de Linde, Ruud Welten en Janine Brogt samen in gesprek gaan over de thema’s in Over de natuur van de dingen. De podcast zal verspreid worden via de online kanalen van De Nieuwe Oost. Over de natuur van de dingen is van dinsdag 13 t/m zaterdag 17 november te zien in Theater a/d Rijn. 
 


Loading...