Show menu

Wil jij van oktober tot en met april gratis naar verschillende voorstellingen in Arnhem? Geef je dan nu op voor de WijkJury en bepaal samen met 12 anderen welke voorstelling in de prijzen valt.

De WijkJury is een groep van diverse jongvolwassenen tussen 18 en 28 jaar uit alle wijken van Arnhem en de dorpen eromheen. Samen bezoek je een aantal theatervoorstellingen in Theater a/d Rijn en Musis & Stadstheater Arnhem. Je gaat in gesprek met de theatermakers over de thema’s van de voorstelling en de keuzes die zij maken. Je deelt met elkaar hoe je de voorstelling hebt ervaren en kiest aan het einde van het seizoen een favoriet: “De keuze van de WijkJury”. Deze gekozen voorstelling wordt vervolgens bekroond.

DATA THEATERVOORSTELLINGEN

– Woensdag 26 oktober
– Vrijdag 11 november
– Woensdag 7 december
– Donderdag 26 januari
– Vrijdag 10 februari
– Woensdag 1 maart
– Vrijdag 14 april

DATA JURY MEETINGS

– Dinsdag 22 november
– Dinsdag 17 februari
– Dinsdag 21 februari
– Donderdag 25 april.

Meedoen aan de WijkJury is gratis. Ben je tussen de 18 en 28 jaar, kan je alle data en zou je wel wat vaker naar het theater willen? Dan is het echt tijd om de WijkJury te joinen.


Aanmelden kan door uiterlijk 25 oktober te mailen naar Crystal Hassel (crystal@theateraanderijn.nl). Teamaanvoerder Crystal, ook wel roedelchef genoemd, voert met jou een kort kennismakingsgesprek en daarna kun je deelnemen aan de jury.


Ken je nog iemand die een goed jurylid zou zijn, stuur deze oproep dan vooral door!