Show menu

Je geeft leiding aan het team De Nieuwe Oost | theater & dans in Theater a/d Rijn Arnhem, en samen met de directeur- bestuurder Publishing bestuur je De Nieuwe Oost.

De Nieuwe Oost is een landelijk en internationaal opererende ontwikkelinstelling voor Performing en Publishing. Makers en kunstenaars – zoals muzikanten, theatermakers, choreografen en schrijvers – vinden bij De Nieuwe Oost een plek waar mag worden geëxperimenteerd en een platform voor samenwerking. De Nieuwe Oost maakt deel uit van de landelijke Basisinfrastructuur (BIS) en is een netwerkorganisatie van vier stichtingen gevestigd in drie steden: Arnhem, Deventer en Nijmegen.

Als directeur-bestuurder Performing ben je een inspirator en een gepassioneerde professional in de podiumkunsten. Je bent een gedreven persoonlijkheid die de lijnen uitzet: toekomstgericht, inhoudelijk, samenwerkend, inspirerend en daadkrachtig. Je kunt leidinggeven en je functioneert goed in een dynamische omgeving. Je hebt artistiek én zakelijk inzicht. En boven alles wil je bijdragen aan de kansen voor talentvolle makers.

Bekijk de hele vacature en het functieprofiel hier.

Voor meer informatie over de functie en de organisatie van De Nieuwe Oost kun je contact opnemen met directeur bestuurder Publishing: Frank Tazelaar frank@denieuweoost.nl.

Procedure

Stuur je motivatie en cv vóór 20 januari 2022 naar onze Raad van Toezicht via sollicitatie@denieuweoost.nl. De gesprekken vinden plaats op 3 februari en 9 februari in Arnhem.