Show menu
Voorstellingen tot 1 juni geannuleerd
 

Voorstellingen tot 1 juni geannuleerd

Vanwege de aangescherpte landelijke maatregelen tegen het coronavirus worden bijeenkomsten in heel Nederland afgelast, ten minste tot 1 juni. We hebben daarom besloten om alle voorstellingen en publieke evenementen in Theater a/d Rijn tot 1 juni 2020 te annuleren of uit te stellen.

Wij kijken op dit moment naar de mogelijkheden om de geannuleerde voorstellingen naar een latere datum te verplaatsen. Het reeds gekochte ticket blijft daarvoor geldig. Heb je al een ticket gekocht voor een voorstelling in deze periode? Wij informeren je per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege de uitzonderlijke situatie kunnen we je pas later meer informatie geven, maar we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Tijd voor solidariteit. We vragen je begrip voor deze situatie en we hopen je snel weer te kunnen verwelkomen in ons theater!

Contact
Je kunt contact met ons opnemen via info@theateraanderijn.nl.

Ons pand is voorlopig gesloten. Het personeel werkt thuis, daarom zijn we telefonisch niet bereikbaar. Voor specifieke vragen kun je ook een mail sturen naar:

verhuur@theateraanderijn.nl
horeca@theateraanderijn.nl
publiciteit@theateraanderijn.nl

Tips voor thuisisolatie
Boeken, podcasts, nieuwe muziek en online theater - gelukkig nog gewoon vanaf je bank te beleven. Maak hier kennis met allerlei makers, medewerkers en hun werk van productiehuis De Nieuwe Oost.

Of neem een kijkje op de mooie verzamellijst van Theaterkrant, met culturele livestreams, podcasts, en registraties van theatervoorstellingen.
Dat maakt thuisblijven weer een stuk gemakkelijker! 

Loading...