Show menu
Voorstellingen tot 1 juni geannuleerd
 

Voorstellingen tot 1 juni geannuleerd

Vanwege de aangescherpte landelijke maatregelen tegen het coronavirus worden bijeenkomsten in heel Nederland afgelast, ten minste tot 1 juni. We hebben daarom besloten om alle voorstellingen en publieke evenementen in Theater a/d Rijn tot 1 juni 2020 te annuleren of uit te stellen.

Wij kijken op dit moment naar de mogelijkheden om de geannuleerde voorstellingen naar een latere datum te verplaatsen. Heb je al een ticket gekocht voor een voorstelling in deze periode? Wij informeren je per e-mail over de verdere afwikkeling. Lees hier meer over ons restitutiebeleid.

Tijd voor solidariteit. We vragen je begrip voor deze situatie en we hopen je snel weer te kunnen verwelkomen in ons theater!
Contact
Je kunt contact met ons opnemen via info@theateraanderijn.nl.

Voor specifieke vragen kun je ook een mail sturen naar:

verhuur@theateraanderijn.nl
horeca@theateraanderijn.nl
publiciteit@theateraanderijn.nl

Vanwege de coronamaatregelen zijn we telefonisch beperkt bereikbaar op 026 303 3420.

Tips voor thuisisolatie
Boeken, podcasts, nieuwe muziek en online theater - gelukkig nog gewoon vanaf je bank te beleven. Maak hier kennis met allerlei makers, medewerkers en hun werk van productiehuis De Nieuwe Oost.

Of neem een kijkje op de mooie verzamellijst van Theaterkrant, met culturele livestreams, podcasts, en registraties van theatervoorstellingen. Dat maakt thuisblijven ietsje gemakkelijker! 

Loading...