Show menu

Het publiek kan op 3 september ’21 weer in beleven wat Arnhem te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur en uitgaan.


De komende editie van de Arnhemse Uitnacht gaat door op 3 september 2021! De Arnhemse Uitnacht is een avond vol kunst, cultuur en uitgaan. Op vele locaties en in verschillende horecazaken in de stad kan het publiek beleven wat Arnhem te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur en uitgaan.

In Theater a/d Rijn kun je genieten van de eindshow van The JAM met het thema RE CON ACT. Mart van Berckel en Emma Berentsen vertellen over het maken van een voorstelling. De Steeg achter Theater a/d Rijn zal het startpunt zijn van Operation Windows, waarbij Amy CroquĂ© je meeneemt op een wandeling langs diverse makers uit de Arnhemse hiphop scene. Verder zie je in Rozet Booi Kluiving’s Analoge Meme Maker en staat Ruben Chi samen met Phion in Musis.

Het hele programma van de Arnhemse Uitnacht bestaat uit voorstellingen, rondleidingen, exposities, workshops, lezingen en andere ontmoetingen. Onderdeel van de Arnhemse Uitnacht is de uitreiking van de Cultuurprijs Arnhem. Het evenement vindt de hele avond en nacht plaats in de binnenstad en is gratis toegankelijk.

Bekijk het programma van de Arnhemse Uitnacht bij Theater a/d Rijn