Show menu

Michael Rhebergen is een onafhankelijk documentairefotograaf en visueel onderzoeker gevestigd in Deventer. Zijn werk richt zich op mensenrechten, sociaal- culturele en milieuvraagstukken.

Michael Rhebergen is een onafhankelijk documentairefotograaf en visueel onderzoeker gevestigd in Deventer. Zijn werk richt zich op mensenrechten, sociaal- culturele en milieuvraagstukken. Opgeleid als Social Manager met een verdieping in de culturele antropologie werkt hij als autodidact aan langlopende projecten in binnen- en buitenland. 

Michael is in meer dan dertig verschillende landen geweest, in de continenten Azië, Afrika, Latijns-Amerika en Europa en zijn werk wordt internationaal gepubliceerd en tentoongesteld. 

Zijn eerste fotoboek ‘De laatste riviervissers’ is met een solotentoonstelling in Het Kunstgemaalt in Bronkhorst gelanceerd in de zomer van 2022. Het meest recente project DE NIEUWE KUST is genomineerd voor de ANI-PicTraxx prijs in Frankrijk en is tijdens Paris Photo in boekvorm uitgekomen in samenwerking met Uitgeverij Lecturis.