Show menu
Kaartverkoop
 

Kaartverkoop

Kaarten bestellen via internet
Bestel je kaarten voor de desbetreffende voorstelling via de button 'Tickets' bij het betreffende evenement. Kies vervolgens het aantal kaarten dat je wilt bestellen en klik op volgende.  

Wil je meer tickets bestellen dan kun je op de knop 'voeg meer tickets toe' klikken. Je komt dan weer terug op de programmapagina om andere tickets toe te voegen. Wil je toch niet nog een kaartje bestellen? Klik dan rechtsbovenin op het winkelmandje om verder te gaan met de bestelprocedure.

Volg de stappen in de bestelprocedure. Je betaalt met iDEAL of Creditcard en ontvangt je e-ticket in je mailbox. Deze kun je vervolgens uitprinten of op je mobiel laten zien bij de zaalcontrole. 

Contact en reserveren
De kassa van Theater aan de Rijn is van maandag t/m vrijdag geopend van 12:00 tot 16.00 uur en bereikbaar via: 026 303 3420. Op de avond zelf is de kassa een half uur voor aanvang geopend.

Kaarten ruilen
Je kunt tot uiterlijk 3 werkdagen voor de datum van de voorstelling je kaarten ruilen voor een andere voorstelling of voor een tegoedbon. Per geruilde kaart wordt € 1,25 aan administratiekosten berekend. Wij geven nooit contant geld retour. Tegoedbonnen zijn 1 jaar geldig na uitgifte. 

Kaarten vergeten/verloren
Als je jouw kaarten vergeten of verloren bent is het mogelijk bij de kaarten bij de avondkassa opnieuw af te halen, mits je uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig bent.

Huisregels
Tijdens de voorstelling is het niet toegestaan om foto’s of video’s te maken. Om overlast te vermijden wordt dringend verzocht om mobiele telefoons volledig uit te schakelen en worden bezoekers die na aanvangstijd binnenkomen niet toegelaten.

Loading...