Show menu
Kaartverkoop
 

Kaartverkoop

Kaartverkoop: veranderingen vanwege COVID-19
Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, verkopen we tot nader orde geen tickets aan de deur. Bestel vooraf je ticket via onze website. Het is ook mogelijk om telefonisch een ticket te reserveren. Maandag t/m donderdag, van 12:00 tot 16.00 uur, kun je kaarten reserveren via: 026 303 3420. 

Natuurlijk houden wij ons aan alle richtljinen van het RIVM. Het bezoek zal anders verlopen dan je gewend bent. Meer weten? Lees de FAQ

Kaarten bestellen via internet
Bestel je kaarten voor de desbetreffende voorstelling via de button 'Tickets' bij het betreffende evenement. Kies vervolgens het aantal kaarten dat je wilt bestellen en klik op volgende.  

Wil je meer tickets bestellen dan kun je op de knop 'voeg meer tickets toe' klikken. Je komt dan weer terug op de programmapagina om andere tickets toe te voegen. Wil je toch niet nog een kaartje bestellen? Klik dan rechtsbovenin op het winkelmandje om verder te gaan met de bestelprocedure.

Volg de stappen in de bestelprocedure. Je betaalt met iDEAL of Creditcard en ontvangt je e-ticket in je mailbox. Deze kun je vervolgens uitprinten of op je mobiel laten zien bij de zaalcontrole. 

Let op: Vanwege Corona is het alleen mogelijk om tickets te kopen voor mensen binnen je eigen huishouden. Je wordt dan zoveel mogelijk naast elkaar geplaatst. Ga je naar het theater met iemand buiten je huishouden? Koop dan aparte tickets.

Kortingscode gebruiken
Heb je een kortingscode ontvangen? Klik tijdens het aankoopproces in de online ticketshop op 'Gebruik promotiecode', vul de code in en de kortingskaart verschijnt. Kies vervolgens het aantal kortingskaarten dat je wilt bestellen en vervolg de bestelprocedure.
Contact en reserveren
Maandag t/m donderdag, van 12:00 tot 16.00 uur, kun je telefonisch kaarten reserveren via: 026 303 3420. Ook is op voorstellingsavonden de kassa in de foyer van Theater a/d Rijn geopend, vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling (LET OP: vanwege de coronamaatregelen is dit voorlopig niet mogelijk). Voor vragen over kaartverkoop, stuur een email naar info@theateraanderijn.nl. Voor het reserveren van tickets via telefoon of email, rekenen we € 2,00 servicekosten per ticket.

Kaarten ruilen
Je kunt tot uiterlijk 3 werkdagen voor de datum van de voorstelling je kaarten ruilen voor een andere voorstelling of voor een tegoedbon. Per geruilde kaart wordt € 2,00 aan administratiekosten berekend. Wij geven nooit contant geld retour. Tegoedbonnen zijn 1 jaar geldig na uitgifte. 

Kaarten vergeten/verloren
Als je jouw kaarten vergeten of verloren bent is het mogelijk bij de kaarten bij de avondkassa opnieuw af te halen, mits je uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig bent.

Toegankelijkheid
We doen ons best theaterbezoek voor iedereen toegankelijk te maken. Onze horeca, theaterzaal en toiletten zijn toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel. Kunnen we ergens rekening mee houden, of wil je meer informatie over de toegankelijkheid? Neem contact met ons op via info@theateraanderijn.nl.

Huisregels
Tijdens de voorstelling is het niet toegestaan om foto’s of video’s te maken. Om overlast te vermijden wordt dringend verzocht om mobiele telefoons volledig uit te schakelen en worden bezoekers die na aanvangstijd binnenkomen niet toegelaten.

Loading...