Show menu

Hoe bestel je kaarten via de website?

Bestel je kaarten voor de door jou gekozen voorstelling via de knop ‘Tickets’. Deze knop vind je op de pagina van de betreffende voorstelling.

Kies vervolgens het aantal kaarten dat je wilt bestellen. Je kunt hier kiezen uit een aantal soorten kaarten, zoals normaal, CJP of Pay what you can (hierover lees je hieronder meer). Kies welke soort kaarten je wilt bestellen en klik op volgende. Bevestig je bestelling door nogmaals op volgende te klikken. Je komt nu op de betaling- en afleverwijze pagina. Selecteer wat van toepassing is en vul je emailadres in. Volg de verdere stappen in de betaalprocedure. Je betaalt met iDEAL of Creditcard en ontvangt je e-ticket in je mailbox. Deze kun je vervolgens op je mobiel laten zien bij de zaalcontrole.

Pay what you can

Theater a/d Rijn werkt met het zogenaamde Pay what you can-principe waarbij jij als bezoeker zelf je prijs voor een ticket bepaalt, afhankelijk van wat jouw persoonlijke bestedingsruimte op dat moment is. De prijzen variëren tussen € 6,50 en € 27,50. Bezoekers met een duurder ticket dragen zo bij aan het ticket van iemand met een kleiner budget. Op deze manier sluit Theater a/d Rijn aan bij het verbindende thema en maken we samen theaterbezoek voor meer mensen mogelijk, want: no human is an island.

Kortingscode gebruiken

Heb je een kortingscode ontvangen? Klik tijdens het aankoopproces in de online ticketshop op ‘Gebruik promotiecode’, vul de code in en de kortingskaart verschijnt. Kies vervolgens het aantal kortingskaarten dat je wilt bestellen en vervolg de bestelprocedure.

Algemene voorwaarden

Op de ticketverkoop en ticketreservering voor voorstellingen, activiteiten en evenementen van Theater a/d Rijn zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Voor makers

We weten hoe belangrijk het is om als beginnende maker naast het creëren van eigen werk, ook veel werk van anderen te zien. Dit stimuleren we graag. Daarnaast vinden we het belangrijk dat makers zich in ons theater thuis voelen.

Alle kleine en middelgrote makers en gezelschappen binnen de podiumkunsten (dans, theater en performance) kunnen dan ook onze voorstellingen tegen gereduceerd tarief bezoeken. Met de code thuisvoormakers koop je je tickets voor € 5,00. 

Fotografie: Elske Nissen

Contact en reserveren
Maandag t/m donderdag, van 09:30 tot 16.30 uur, kun je telefonisch kaarten reserveren door te bellen naar 026 303 3420. Ook is op voorstellingsavonden de kassa in de foyer van Theater a/d Rijn geopend, vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling.

Voor vragen over kaartverkoop, stuur een email naar publiciteit@theateraanderijn.nl. Voor het reserveren van tickets via telefoon of email rekenen we € 2,00 servicekosten per ticket. Tickets aan de deur kopen is mogelijk, maar ook hier rekenen we een toeslag van € 2,00 per ticket.

Kaarten vergeten/verloren
Als je jouw kaarten vergeten of verloren bent is het mogelijk de kaarten bij de avondkassa opnieuw af te halen, zorg er dan voor dat je 15 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig bent, zodat er tijd is dit af te met je te regelen.

Toegankelijkheid
We doen ons best theaterbezoek voor iedereen toegankelijk te maken. Onze horeca, theaterzaal en toiletten zijn toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel. Kunnen we ergens rekening mee houden, of wil je meer informatie over de toegankelijkheid? Neem contact met ons op via publiciteit@theateraanderijn.nl.

Huisregels
Tijdens de voorstelling is het niet toegestaan om foto’s of video’s te maken. Zet je mobiele telefoon op stil. Bezoekers die na aanvangstijd binnenkomen worden niet meer toegelaten.

Gelrepas
Ben je in het bezit van een Gelrepas? Je krijgt bij ons korting op de voorstellingen en je kunt betalen met het tegoed van je Gelrepas. Wil je naar een voorstelling? Reserveer dan online een Gelrepasticket voor de voorstelling die jij wilt bezoeken. Je kunt je ticket 15 minuten voor de voorstelling afrekenen met je pas aan de kassa van Theater a/d Rijn.