Show menu

Hoe bestel je kaarten via de website?

Bestel je kaarten voor de desbetreffende voorstelling via de button ‘Tickets’ bij het betreffende evenement.

Kies vervolgens het aantal kaarten dat je wilt bestellen en klik op volgende. Wil je meer tickets bestellen dan kun je op de knop ‘voeg meer tickets toe’ klikken. Je komt dan weer terug op de programmapagina om andere tickets toe te voegen. Wil je toch niet nog een kaartje bestellen? Klik dan rechtsbovenin op het winkelmandje om verder te gaan met de bestelprocedure.

Volg de stappen in de bestelprocedure. Je betaalt met iDEAL of Creditcard en ontvangt je e-ticket in je mailbox. Deze kun je vervolgens uitprinten of op je mobiel laten zien bij de zaalcontrole.

Pay what you can

Bij Theater a/d Rijn vinden we het belangrijk de wereld te begrijpen, impact te maken en mensen dichterbij elkaar te brengen. Het liefst zoveel mogelijk mensen. Om dit te realiseren en theater zo toegankelijk mogelijk te maken, kun je bij alle voorstellingen in ons theater altijd kiezen voor een pay what you can ticket. Hiermee kies je zelf welke ticketprijs het beste bij jouw financiële situatie op dat moment past. Even krap bij kas? Kies dan voor het lage tarief. Meer ruimte? Kies dan voor een hoger tarief. Op deze manier helpen we elkaar en maken we samen theaterbezoek voor meer mensen mogelijk. Want: no human is an island.

Kortingscode gebruiken

Heb je een kortingscode ontvangen? Klik tijdens het aankoopproces in de online ticketshop op ‘Gebruik promotiecode’, vul de code in en de kortingskaart verschijnt. Kies vervolgens het aantal kortingskaarten dat je wilt bestellen en vervolg de bestelprocedure.

Voor makers

We weten hoe belangrijk het is om als beginnende maker naast het creëren van eigen werk, ook veel werk van anderen te zien. Dit stimuleren we graag. Daarnaast vinden we het belangrijk dat makers zich in ons theater thuis voelen.

Alle kleine en middelgrote makers en gezelschappen binnen de podiumkunsten (dans, theater en performance) kunnen dan ook onze voorstellingen tegen gereduceerd tarief bezoeken. Met de code thuisvoormakers koop je je tickets voor € 5,00. 

Fotografie: Elske Nissen

Contact en reserveren
Dinsdag t/m donderdag, van 09:30 tot 16.30 uur, kun je telefonisch kaarten reserveren via: 026 303 3420. Ook is op voorstellingsavonden de kassa in de foyer van Theater a/d Rijn geopend, vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling.

Voor vragen over kaartverkoop, stuur een email naar info@theateraanderijn.nl. Voor het reserveren van tickets via telefoon of email rekenen we € 2,00 servicekosten per ticket. Tickets aan de deur kopen is mogelijk, maar ook hier rekenen we een toeslag van € 2,00 per ticket.

Kaarten vergeten/verloren
Als je jouw kaarten vergeten of verloren bent is het mogelijk bij de kaarten bij de avondkassa opnieuw af te halen, mits je uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig bent.

Toegankelijkheid
We doen ons best theaterbezoek voor iedereen toegankelijk te maken. Onze horeca, theaterzaal en toiletten zijn toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel. Kunnen we ergens rekening mee houden, of wil je meer informatie over de toegankelijkheid? Neem contact met ons op via info@theateraanderijn.nl.

Huisregels
Tijdens de voorstelling is het niet toegestaan om foto’s of video’s te maken. Zet je mobiele telefoon op stil. Bezoekers die na aanvangstijd binnenkomen worden niet meer toegelaten.

Gelrepas
Ben je in het bezig van een Gelrepas? Je krijgt bij ons korting op bijna alles en je kunt betalen met het tegoed van je Gelrepas. Wil je naar een voorstelling? Reserveer dan online een Gelrepasticket voor de voorstelling die jij wilt bezoeken. Je kunt de ticket 15 minuten voor de voorstelling afrekenen aan de kassa van Theater a/d Rijn.