Show menu

Kaartverkoop

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, verkopen we voorlopig geen kaarten aan de deur. Koop vooraf je kaarten via onze website. Is online bestellen voor jou niet mogelijk? Dan kun je telefonisch kaarten reserveren. Dit kan op dinsdag t/m donderdag, van 09:30 tot 16.30 uur, door te bellen naar: 026 303 3420 of stuur een mailtje naar info@theateraanderijn.nl.

Natuurlijk houden wij ons aan alle richtlijnen van het RIVM. Wil je weten wat de huidige regels zijn en hoe we zorgen dat je bezoek zo veilig mogelijk is? Lees dan hier de FAQ.

Hoe bestel je kaarten via de website?

Bestel je kaarten voor de desbetreffende voorstelling via de button ‘Tickets’ bij het betreffende evenement.

Kies vervolgens het aantal kaarten dat je wilt bestellen en klik op volgende. Wil je meer tickets bestellen dan kun je op de knop ‘voeg meer tickets toe’ klikken. Je komt dan weer terug op de programmapagina om andere tickets toe te voegen. Wil je toch niet nog een kaartje bestellen? Klik dan rechtsbovenin op het winkelmandje om verder te gaan met de bestelprocedure.

Volg de stappen in de bestelprocedure. Je betaalt met iDEAL of Creditcard en ontvangt je e-ticket in je mailbox. Deze kun je vervolgens uitprinten of op je mobiel laten zien bij de zaalcontrole.

Koop alleen tickets voor je eigen huishouden

Let op: Vanwege Corona is het alleen mogelijk om tickets te kopen voor mensen binnen je eigen huishouden. Je wordt dan zoveel mogelijk naast elkaar geplaatst. Ga je naar het theater met iemand buiten je huishouden? Koop dan aparte tickets.

Kortingscode gebruiken

Heb je een kortingscode ontvangen? Klik tijdens het aankoopproces in de online ticketshop op ‘Gebruik promotiecode’, vul de code in en de kortingskaart verschijnt. Kies vervolgens het aantal kortingskaarten dat je wilt bestellen en vervolg de bestelprocedure.

Café & foyer Theater a/d Rijn - foto Menno van der Meulen

Contact en reserveren
Dinsdag t/m donderdag, van 09:30 tot 16.30 uur, kun je telefonisch kaarten reserveren via: 026 303 3420. Ook is op voorstellingsavonden de kassa in de foyer van Theater a/d Rijn geopend, vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling (LET OP: vanwege de coronamaatregelen is dit voorlopig niet mogelijk).

Voor vragen over kaartverkoop, stuur een email naar info@theateraanderijn.nl. Voor het reserveren van tickets via telefoon of email, rekenen we € 2,00 servicekosten per ticket.

Kaarten ruilen
Je kunt tot uiterlijk 3 werkdagen voor de datum van de voorstelling je kaarten ruilen voor een andere voorstelling of voor een tegoedbon. Per geruilde kaart wordt € 2,00 aan administratiekosten berekend. Wij geven nooit contant geld retour. Tegoedbonnen zijn 2 jaar geldig na uitgifte.

Kaarten vergeten/verloren
Als je jouw kaarten vergeten of verloren bent is het mogelijk bij de kaarten bij de avondkassa opnieuw af te halen, mits je uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig bent.

Toegankelijkheid
We doen ons best theaterbezoek voor iedereen toegankelijk te maken. Onze horeca, theaterzaal en toiletten zijn toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel. Kunnen we ergens rekening mee houden, of wil je meer informatie over de toegankelijkheid? Neem contact met ons op via info@theateraanderijn.nl.

Huisregels
Tijdens de voorstelling is het niet toegestaan om foto’s of video’s te maken. Zet je mobiele telefoon op stil. Bezoekers die na aanvangstijd binnenkomen worden niet meer toegelaten.

Gelrepas
Ben je in het bezig van een Gelrepas? Je krijgt bij ons korting op bijna alles en je kunt betalen met het tegoed van je Gelrepas. Wil je naar een voorstelling? Reserveer dan online een Gelrepasticket voor de voorstelling die jij wilt bezoeken. Je kunt de ticket 15 minuten voor de voorstelling afrekenen aan de kassa van Theater a/d Rijn.