Show menu

Een nieuwe beleving van het theater

Op zoek naar een educatief programma rondom actuele thema’s zoals racisme, eenzaamheid en internetcultuur? Of een kijkje nemen bij repetities en work in progress in het theater?

We bieden voorstellingen en workshops in het theater en op scholen. We dagen jongeren uit om zich vanuit verschillende perspectieven in te leven in maatschappelijke thematieken. Onze makers creëren als peers een veilige sfeer voor inspiratie en verbinding met de jongeren. We richten ons op diverse doelgroepen: jongeren van 12-18 jaar in het voortgezet onderwijs en studenten van het mbo en hbo.

Samen met onze makers ontwikkelen we educatieprogramma’s in Theater a/d Rijn. We bieden bieden voorstellingen, workshops, rondleidingen en speciale ontmoetingen. Daarnaast programmeren we ieder seizoen verschillende voorstellingen die geschikt zijn voor scholen en opleidingen. Ook kun je contact met ons opnemen voor een programma op maat..

Nieuwsgierig naar het aanbod van onze eigen dans- en theatermakers? Download hier de brochure. Het aanbod van gastvoorstellingen vind je in de agenda.

Meer informatie?

Wij werken vaak samen met docenten voor een programma op maat. Een rondleiding backstage, het bijwonen van repetities en een nagesprek met makers behoort tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie of een programma op maat contact op.

In deze aangrijpende monoloog, geschreven op basis van het toeslagenschandaal, maken we de ondergang mee van een moeder die geplet wordt in de racistische raderen van de overheid.

Genre: Theater
Thema: Kopzorgen, Zenuw van de tijd

No man’s land is een spectaculaire, filmische trip in een urban jungle.

Genre: Theater
Thema: Brave new world?, Zenuw van de tijd