Show menu
Theater a/d Rijn - foto Robert Koekkoek

De ingang van Theater a/d Rijn ligt aan het Bartok Park in het centrum van Arnhem. Theater a/d Rijn is goed te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en met de auto.

Looproute vanaf Arnhem Centraal
Loop Arnhem Centraal uit richting centrum. Steek via het stoplicht voor de SPAR de weg over en loop rechtdoor via het Nieuwe Plein. Aan je linkerhand passeer je bioscoop VUE. Loop nog één stoplicht verder en sla linksaf de Oude Overstraat in. Vervolgens loop je rechtdoor, voorbij Rozet, totdat je aan je linkerhand het Bartok Park ziet liggen. Sla net voorbij het park linksaf, door het grote hek. Daar zie je Theater a/d Rijn liggen.

Met het OV
Ons theater is goed te bereiken met het OV en ligt op loopafstand van treinstation Arnhem Centraal. Kijk voor actuele reisinformatie op 9292.nl. Bushalte Rozet, Arnhem ligt voor de deur van het theater.

Met de auto
Onze hoofdingang heeft geen officieel adres. Wil je hier uitstappen, navigeer dan naar Kleine Oord 177 te Arnhem. Wil je parkeren, dan kun je het beste gebruik maken van parkeergarage Rozet aan de Langstraat 10. Dit ligt op 200 meter loopafstand.

Toegankelijkheid

Theater a/d Rijn is goed toegankelijk met een rolstoel. De horeca en benedenzaal zijn op de begane grond. Met een lift zijn de Eve Hopkins Zaal (bovenzaal) en rolstoeltoegankelijke toiletten te bereiken. De oprit naar Theater a/d Rijn is niet verhard.

Heb je vragen over de toegankelijkheid, suggesties, of wil je een voorstelling bezoeken met een rolstoel?